Nuvarande status
Inte registrerad till kursen
Pris
2 200
Kom igång

Har du gått de två första stegen i Reiki och känner att det börjar bli dags att fördjupa din kunskap och höja din energifrekvens ytterligare – då är det dags för Reiki 3 – Master. Master betyder lärare och efter den här kursen har du fått tillgång till så mycket kunskap att du kan lära ut och initiera andra i Reiki.

I kursen ingår förutom material, 2 initieringar, tillgång till forumet och en sluten sida på facebook där man kan fråga och diskutera med andra.

Vanligt är också att man går den här kursen för sin egen personliga, själsliga och andliga utveckling i första hand. Man får initieringen till Master och tillgång till starkare energier att arbeta med både för egen del och för att hjälpa andra.

Här går man in på djupet i Reikin för att verkligen lära känna den på djupet. Det bör påpekas att efter en Reiki Master utbildning är man inte ”klar” – tvärtom, det är då man verkligen tagit steget att börja på allvar att växa och utvecklas med Reiki som följeslagare i sitt liv och för att hjälpa andra att lära känna och nå insikt om energimedicin i allmänhet och Reiki i synnerhet.

Kurs Content

Expandera alla
Välkommen
Första delen - symboler och reiju-booster
Lektioninnehåll
0% Färdigt 0/1 Steps
Andra delen - initieringar, rening, jordning
Lektioninnehåll
0% Färdigt 0/1 Steps
Lektioninnehåll
0% Färdigt 0/1 Steps
1 av 2