Vanliga frågor

Här hittar du svaren på några av de frågor som kan dyka upp kring kurserna.

Betalning

Du kan enkelt betala med Swish, skriv i ditt mobilnummer och öppna din Swish-app så är alla uppgifter ifyllda och du behöver bara godkänna köpet.

 

 

 

Vill du betala med kort, faktura eller dela upp ditt köp kan du betala med Payson. Med Payson betalar du enkelt och tryggt. Välj att slutföra köpet direkt med VISA, MasterCard och internetbank eller betala i efterhand på faktura eller delbetalning. Läs mer här: www.payson.se

Köpvillkor för Reikiakademin

Här hittar du våra köpvillkor.

Logga in

När du köper en onlinekurs skapas ett konto och du får ett mail med dina uppgifter.Längst ner i mailet har du en länk till hemsidan.

Klicka på “Logga in” i menyraden och ange ditt användarnamn och lösenord.

Under “Mina kurser” hittar du den eller de kurser du har tillgång till. 

Lösenord

“Om du glömt ditt lösenord kan du klicka på “Glömt ditt lösenord?” vid inloggningen, då skickas ett mail där du kan återställa lösenordet. Om det inte kommer något mail – kolla i skräpposten.

Under “Mitt konto” i menyraden kan du ändra ditt lösenord och andra inställningar under alternativet “Kontoinställningar”.

 

 

Facebookgruppen

Facebookgruppen är ett slutet forum för de som går eller har gått Reiki för mig. Gruppen är hemlig så man ser den inte, för att komma med i gruppen måste jag lägga in dig. Sök på “Åsas Reikivänner” och ansök om att gå med och ange vilken kurs du går, så lägger jag till dig i gruppen.

 

Har du frågor?

Kontakta mig

Jag svarar så fort jag har möjlighet, vardagar mellan 9-17

Skicka ett meddelande