Kurser

Jag håller kurser i Reiki, både på plats och på distans och handledda onlineklasser via Zoom.

Helgkurserna hålls främst i Stockholm.

Att gå en Reikikurs

Du lär dig Reiki i ett eller flera steg. Vilken takt du väljer att gå kurserna är individuellt, somliga går alla tre på raken, andra låter det gå en tid emellan. Det finns inget rätt eller fel i vilket man väljer, utan det som passar just dig som person är rätt!

Viktigt att förstå är att det är man själv som gör det stora jobbet med att lära sig Reiki. Det är ingenting man betar av på en helg eller två, utan under kursen får man verktyg och många häftiga aha-upplevelser, men sen är det precis om med allt annat, det är du själv som måste hålla igång och “träna”.

Många av mina deltagare lär sig Reiki för sin egen skull, för att få kärleksfulla och konstruktiva verktyg för att jobba med sig själv och sin utveckling och har ingen avsikt av att jobba med Reiki professionellt och ge behandlingar till andra. Därför har jag inget krav på att man skall ha gjort ett visst antal behandlingar eller liknande för att gå nästa steg. Du lär dig Reiki främst för din egen skull.

De olika Reikinivåerna

Reikin är uppdelad i tre olika steg.

Reiki 1 – kontakthealing

Reiki 2 – distanshealing

Reiki 3 – Master

Du väljer själv hur många steg du vill gå, beroende på vilken nivå du vill använda Reiki på.  Varje steg vidare kräver dock att du gått de tidigare stegen, du kan alltså inte bara gå Reiki 2 eller Master separat. Det spelar dock ingen roll om du gått en eller flera delar tidigare någon annanstans.

 

Vill du repetera ett steg hos mig, som du gått någon annanstans erbjuder jag 25% i rabatt på kurspriset.

Kursalternativ

Jag erbjuder tre olika typer av utbildningsalternativ så att alla kan hitta den form som passar var och en bäst. Alla är uppbyggda med samma innehåll, skillnaden är i vilken form utbildningen ges.

Helgkurser

Helgkurserna är en två-dagars helgkurs med fart och fläkt, spännande möten, mycket energi och många nya insikter.

Onlineklasser med handledning

Du går tillsammans med andra i en mindre grupp där man varvar handledd undervisning via Zoom, med eget arbete mellan mötena. Kursen sträcker sig över 3 månader

Onlinekurser

Onlinekursen är uppbyggd så att du jobbar i lugn och ro i din egen takt, men fortfarande möjlighet till kontakt med andra deltagare och utövare i en sluten facebook-grupp.

So much love! Missa inte möjligheten att lära dig reikihealing (eller aromaterapi, djurkommunikation eller något annat) av härliga Åsa Elvegård.

Med entusiasm och värme, kunskap och humor, samt en stor portion kärlek, guidar hon dig in i reikihealingens fantastiska värld. Åsa är inkännande, peppande och icke-dogmatisk, vilket känns oerhört befriande. Jag rekommenderar Åsa alla dagar i veckan.

Tia Jumbe

reikihealer, ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare

Är så tacksam att jag hittade Åsas Reiki Kurser och att jag vågade öppna dörren till Energiernas värld!

Gick steg 1 på distans, Steg 2 och Master blev i Alvik. Alla kurser var väldigt givande och rekommenderas starkt.

Emma Gevert

Har gått Reiki Master på distans. Tyckte om formatet, och innehållet passar absolut mig. Tycker också om tillhörande Facebook-sida. Om jag känner att jag behöver hjälp, finns stödet. Tack Åsa <3

Kristin Ellingsen

Reiki Master

Då jag är noga med att en utbildning skall kännas rätt, fastnade jag för distanskursen hos Åsa när jag skulle gå Reiki Master utbildningen. Kursupplägg med 4 kursbrev, distans, pris och bra kommunikation blev helt avgörande. Jag fick även ett nytt sätt att tänka på, vilket gjorde mina fortsatta studier enklare. Åsa fanns där när jag behövde hjälp och gav svar på alla mina frågor. Kan varmt rekommendera hennes kurser!!

Jan Ahlgren

Reiki Master

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige, och kurserna följer deras rekommendationer.

Vill du få mer information?

Kontakta mig för mer information om hur du kan lära dig Reiki, eller om du har några frågor.